+  Pinhani Forum
|-+  Müzik» Yerli Rock Müzik» Aydilge
Üye Adi:
Sifre:
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aydilge  (Okunma Sayısı 1056 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Proximity
Fidan

...ÖSS... BİTTİ!!!!

« Yanıtla #30 : Ağustos 06, 2007, 09:08:27 ÖÖ »

Aydilge'yi burdan tanıdım.. Smiley Hemen dinledim bir şarkısını.. Gayet güzel farklı bir söyleyiş tarzı var..

Forumumuzun ana dili Türkçe'dir. Lütfen Türkçe öğrenelim, biliyorsak kullanalım.
« Son Düzenleme: Ağustos 06, 2007, 12:51:15 ÖS Gönderen: Mabel* » Logged

Tanrım bana, değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır, ama en önemlisi, ikisinin arasındaki farkı anlamak için akıl nasip et.
Çin Tapınak Yazısı
pinhanii
Yaşlı Ağaç

« Yanıtla #31 : Ağustos 06, 2007, 06:49:42 ÖS »

Aydilge'yi burdan tanıdım.. Smiley Hemen dinledim bir şarkısını.. Gayet güzel farklı bir söyleyiş tarzı var..

Forumumuzun ana dili Türkçe'dir. Lütfen Türkçe öğrenelim, biliyorsak kullanalım.

bence diğerlerini de dinlemelisin olağanüstü bi şarkıcı o... Wink

Benzemez hiç günle gece gün katlanırmı herşeye,ben geceye hiç doyamam bari bu gece bi kıyak yap Dünya Dursanaaa...

YER GÖK İNLESİN BU SESİ DİNLESİN HEP SENİNLEYİZ TÜRKİYE
MaG_6_
Moderator

ben bu şehrin en profesyonel yalnızı..

« Yanıtla #32 : Ağustos 09, 2007, 12:38:02 ÖÖ »

ZeytinliRockFest de izledim kendisini ilk kez canlı olarak.Pek enerji doluydu Grin
Sezen Aksu'nun şinanay yavrum şarkısını söyledi, güzeldi de Wink

şinanay yorumu

ReWind
Yaşlı Ağaç

Mod sonrası

« Yanıtla #33 : Ağustos 09, 2007, 12:41:49 ÖS »

Yok beğenmedim ben bunu. Sadece kendi şarkılarını söylesin
Aydilge (:

Jonathan Livingston

''w'', ''q'' Türkçemizde yok!
pinhanii
Yaşlı Ağaç

« Yanıtla #34 : Eylül 04, 2007, 03:19:31 ÖS »

mükemmel mükemmel.... ...mükemmel hastayım ben bu kıza mükemmel bi şahsiyet şarkılar mükkemmel ses mükemmel yeni dünyanın kalbi durmasını da mükemmel yorumlamış zaten parçada durma derken tüylerim dikenleniyo....şu klip çabuk çıksaa..
bu arada arkadaşlar www.myspace.com/aydilge den dünyanın kalbi dırmasını dinleyebilirsiniz tavsiye ederim mükemmel söylemiş...

Benzemez hiç günle gece gün katlanırmı herşeye,ben geceye hiç doyamam bari bu gece bi kıyak yap Dünya Dursanaaa...

smurf
Filiz
**

hayat paradokslarla dolu

« Yanıtla #35 : Nisan 29, 2008, 09:41:59 ÖÖ »

aydilgeden dizi müziği  HER HALİMLE SEV BENİ 

http://www.youtube.com/watch?v=m8c39Mi4Xc0

smurf
Filiz
**

hayat paradokslarla dolu

« Yanıtla #36 : Nisan 29, 2008, 09:51:28 ÖÖ »

çevreye  duyarlı  sanatçılarımız  arasındadır ve bunu  sadece duyarlı  olmak olarak sınırlı tutmamıştır

Bazen saatlerce konuşarak anlatamadıklarımızı içten bir şarkı anlatıverir. Alternatif müziğin genç ve başarılı isimlerinden Aydilge, Greenpeace’den aldığı destekle “Dünyanın Kalbi Durmasın!” diyor.

Söz ve müziği Aydilge'ye ait olan "Dünyanın Kalbi Durmasın!" isimli yeni single’a Greenpeace’in görüntü desteği ile çekilen video, Eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Aydilge, “Tüm dünyayı tehdit eden küresel ısınma için bile, ülkemiz gerekli adımları atmaya başlamadı. Bir sanatçı olarak çevreye ve dünyaya karşı sorumluluk hissediyorum. Greenpeace, hükümetleri harekete geçmeye çağırdıkça, aynı hassasiyetle ben de bu çağrıya bir katkıda bulunmak istedim. Kamuoyunun duyarlılığını sürdürmek için müzik güzel bir araç. Greenpeace yalnızca bireylerden gelen bağışlarla çalışmalarını sürdürüyor, bağımsızlığını korumak için hiçbir sponsorluğu kabul etmiyor. Bu nedenle videonun tüm giderlerini kendim karşıladım. Bütün samimiyetimle, iklim değişikliğini önlemek için şarkımı söylüyorum ve Türkiye’deki yetkilileri acilen bu konuda üzerine düşen sorumlulukları gerçekleştirmeye davet ediyorum” dedi.

Dünyamız fosil yakıt bağımlılığından bitap düşmüş, yokuş aşağı iklim felaketine sürükleniyor. Yaklaşmakta olan felaketi hatırlatmak için umudun ve uyarının işareti Nuh’un Gemisi gibi Aydilge'nin mesajı da dalga dalga yükseliyor: “Dünyanın Kalbi Durmasın!”   

Sadece single olarak yayınlanması düşünülen “Dünya’nın Kalbi Durmasın!” Eylül ayından itibaren Aydilge’nin ve Greenpeace’in internet sitelerinden de ücretsiz olarak dinlenebilecek.

Daha önce pek çok başarılı klibe imza atmış olan yönetmen Gökçe Pehlivanoğlu’nun çektiği videoda Greenpeace’e ait pek çok arşiv görüntüsü de bulunuyor. Şarkının kayıt ve düzenlemeleri Cingılist stüdyosunda Atakan Ilgazdağ tarafından yapıldı.

Dünyanın Kalbi Durmasın! İzlemek için www.greenpeace.org.tr, Dinlemek ve indirmek için www.myspace.com/aydilge

SoN
Tohum
*

« Yanıtla #37 : Nisan 29, 2008, 02:32:07 ÖS »

ben de bu forumu gezerken tesadüfen onu dinliyordum , çok güzel bir albüm

tesaddüfle başladı her şey deseneze Smiley

aydilgeyi çok seviyorum..ablam gibi seviyorum..geçen yıl arkadaşım albümünü getirmişti bana..dinlediğimde "aabunu bir yerden hatılıyorum" demiştim....o gün bu gündür dinliyorum sık sık...konserlerine gitme fırsatı bulamadım malesef.ama en kısa zamanda o da olacak...
kitaplarını okudum...gerçekten çok iyiydi kitaplar Smiley albümü dinleyip de üstüne kitapları okuyunca herşey pekişiyor...
pinhanii
Yaşlı Ağaç

« Yanıtla #38 : Nisan 29, 2008, 07:22:44 ÖS »

aydilgeden dizi müziği  HER HALİMLE SEV BENİ 

http://www.youtube.com/watch?v=m8c39Mi4Xc0
Aaaaa...Süper olmuş ya...Teşekkürler de ben bunu aydilge ablanın forumunda neden görmedim?heralde dikkat etmedim..
Canım ablam ya şekerlik abidem benim...
Mükemmel olmuş...
Paylaştığın için de teşekkürler Smiley

smurf
Filiz
**

hayat paradokslarla dolu

« Yanıtla #39 : Nisan 30, 2008, 11:29:17 ÖÖ »

bu arada  dünyanın kalbi durmasın linkini sen de vermişsin  görmemiştim  özür  dilerim ama  mükemmel bi şarkı olduğu için yenilemekte fayda  var  sanırım  =))

cansu_89
Yetişkin Ağaç

BaŞka TürLü...

« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2008, 04:28:47 ÖS »

biraz önce pinhâni&aydilge düeti olan "yalnız değilsin" parçasını dinledim gerçekten çok güzel olmuş Aydilge'ninde sesi çok hoş... şarkıları çok anamlıymış artık dinlerim eheh (=

ben kaybettim siz kazandınız (:
SoN
Tohum
*

« Yanıtla #41 : Mayıs 09, 2008, 08:18:27 ÖS »

evet düetlerini geçen yıl mayısında bol bol dinlemiştim.. gerçekten çok iyi Smiley
pinhanii
Yaşlı Ağaç

« Yanıtla #42 : Mayıs 10, 2008, 05:57:55 ÖS »

Yüxexes de mütişlerdi,tarihe geçti o gün Smiley
İki mükemmel biraradaydı birbirlerinin şarkılarını söylediler,süperdi Smiley

Aslı_Pinhani
Tohum
*

« Yanıtla #43 : Mayıs 14, 2008, 01:56:58 ÖS »

Aydilge'yi Biliyorum Çok Seviyorum Çok Dinliyorum...
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: