|
Sinan
|
 |
« Yanıtla #555 : Mayıs 12, 2008, 03:35:38 ÖS » |
|
albüm kapağındaki ufaklık kimdir acaba? Akın abinin küçük oğlu Kerem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinan
|
 |
« Yanıtla #556 : Mayıs 12, 2008, 03:38:39 ÖS » |
|
sinan abi merhaba belki bu soru sorulmuştur ama ben yine de sorayım ilk albüm çıktığındaki duygu ve düşünceleriniz neydi ikinci albüm çıktığındaki duygu ve düşüncelerinizi öğrenebilir miyim
Bu konu ile ilgili bir kitap yazılabilir ama kısaca , ilkinde ne zaman sizlere ulaşacağının heyecanı vardı . ikincisinde ise beğenilip beğenilmeyeceğinin heyecanı oldu . ilki daha heyecanlıydı belki , ama ikincide sorumluluk üzerimize çöktü resmen . çok daha stresli geçti ikinci albümün kaydı ve şu anda da o stres azalmış olsa da devam ediyor .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinan
|
 |
« Yanıtla #557 : Mayıs 12, 2008, 03:42:50 ÖS » |
|
sinan abi ailen bu müzik hayatına adım atarken senin yanında mı oldu yoksa sen mi kendi çabalarınla tüm olumsuzluklara rağmen bu başarıyı yakaladın?
Ailem tabi ki destek oldu . ama bu konudaki düşüncem kişinin kendi işini kendisi hallettiği yönündedir . eğer ortada destek olmayan bir aile varsa , bu işinizi zorlaştırır , ama imkansız hale getirmez . zaten işin içine girince anladım , bu iş o kadar zor ki , öyle aile desteğiyle ya da eş dostla yapılmaz . bu yüzden , başarılı olacak olanın her şartta başaracağına inanıyorum , "destek alamadım , o yüzden başaramadım " diyenlere de içimden gülüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinan
|
 |
« Yanıtla #558 : Mayıs 12, 2008, 03:46:50 ÖS » |
|
parcalarda ağırlıklı olarak keman koymayı düşünüyormusunuz?emınım harika olurdu
Her enstrümanı yeri geldiğinde kullanırız , ama lüzumsuz yere keman kullanmamaya özellikle özen gösteriyoruz , çünkü keman şarkıların ticari değerini çok arttıran ve genellikle bu amaçla kullanılan bir enstrüman . hatta bazı düzenlemeciler her şarkıya ya da gruba keman kullanarak başarıyı garanti altına alıyorlar , dikkat ederseniz farkedersiniz . biz de kemanı yeri geldiğinde kullanmaktan yanayız . ama daha yeri gelmedi . bir şarkı var elimde yaylı grubu kullanmayı düşündüğüm . ama kim bilir onu ne zaman kullanacağız ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinan
|
 |
« Yanıtla #559 : Mayıs 13, 2008, 03:07:08 ÖÖ » |
|
öncelikle tebrikler.çoğu grup ve müzisyen için utopik olacak kadar güzel bir albümün ardından bana kalırsa asıl sınavınızı bu albümle verdiniz.bu güzelliği bu sadeliği bu başarıyı arttırarak sürdürdüğünüz için tebrik ediyorum sizi 10 numara albüm yapmışsınız.günlükten takip ediyorum en son postta albüme gelen eleştirilerden bahsetmişsiniz.çok aradım ama en acımasız internet sayfalarında bile eleştiriye rastlayamadım zaman beklemezle ilgili.eleştiriler sizi çok etkiliyor mu ve kafanıza çok takıyor musunuz?birde belki insan çocuklarını ayıramaz gibi bir cevap vereceksiniz ama zaman beklemezdeki en severek yaptığınız dinlediğiniz parça? sevgiler saygılar...
albümle ve konserlerle ilgili eleştiriler bolca görüyorum . bazılarına gülüp geçiyorum , bazılarına üzülüyorum , böyle şeyleri kafaya takmamaya çalıştıkça da bence insan birşeylerden kopuyor . belki bu profesyonelliğin bir gereği . ama profesyonel olmak zaten kendini birşeylerden kopartmak . o zaman yaptığımız iş serada meyve yetiştirmeye benzer . meyvelerin daha doğal , fırtınalı , dolulu bir ortamda yetişmesi lazım . buna her ağaç katlanamıyor belki , bizim de boynumuz her fırtınada biraz daha bükülüyor . en doğrusu rüzgarın estiği yöne göre şeklimizi almak ve fazla etkilenmeden biraz sallanarak idare etmek , kendimizi seraya hapsedip korumak değil . bizim çocukların hepsi efendidir . ama en çok düğün'e emek verdik bu albümde .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinan
|
 |
« Yanıtla #560 : Mayıs 13, 2008, 03:24:54 ÖÖ » |
|
arkadaşlar pinhani dün antakyadaydı beraber fotoğraf çekıldık vede ımza aldım bana ısmım cok garıp oldugundan bütün grup ısmımın ne anlama geldığini sordulaarr ama ıyıkıde ısmım garıpmıs:)neyse sınan abi bu arada sesın çok güzel az hafıf ağlatıcı az hafıf sevındırıcı cumlelerıne gore şarkılarını okuyosun akın abi senı de çok sevıyoruz grubun hepsını sevıyoruz   süpermiş  Bu arada ben de bir soru sorayım Sinan abiye. Sinan abi , çok çok sevdiğin şarkı veya şarkılardan sıkılma korkusu yaşadın mı hiç veya sıkılmayasın diye ''hadi bugün de dinlemeyim  '' dediğin oldu mu acaba  Saçma gelebilir ama yine de merak ettim evet , tabi ki bazen çok dinlediğimi düşünüp sıkılmamak için ara verdiğim oldu . kendi şarkılarımıza da yapıyorum . özellikle hele bi gelden sıkılacağımı sanıyordum . en azından çalmaktan sıkılmadım henüz , çok da eğleniyorum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansu_89
Yetişkin Ağaç

BaŞka TürLü...
|
 |
« Yanıtla #561 : Mayıs 13, 2008, 11:25:37 ÖÖ » |
|
ee albümü dinledik iyi hoş harika da.... birde klip isteriz biz şimdi (= acaba şu aralar böyle bir proje var mı? yada sizin içinizden " ilk şu şarkıya klip çeksek ne güzel olur" dediğiniz oluyor mu?
|
|
|
|
|
|
ben kaybettim siz kazandınız (:
|
|
|
|
anıl94
Filiz

p!nh@n1
|
 |
« Yanıtla #562 : Mayıs 13, 2008, 02:17:08 ÖS » |
|
sinan abi şimdi baktım da benim soruma cevap vermişsin çok mutlu oldum ama bir soru daha sormak istiyorum albüm hakkında olmasa da hangi takımı tutuyorsun 
|
|
|
|
|
|
bi düğün bi tören yine başladı aynı şölen..
|
|
|
|
sinanezgi
Tohum
|
 |
« Yanıtla #563 : Mayıs 14, 2008, 05:52:54 ÖS » |
|
selam sinan....9 Eylüldeki konserin süperdi..yine siz nereye ben oraya durumu oldu:D:D patlıcan izmir konserinde harikaydı dünkü de süperdi.konser bitiminde bişey demiştin izmir'e taşınmak istiyorum diye gerçekten böyle bir düşüncen var mı??
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 09:56:43 ÖS Gönderen: elmariachi »
|
|
|
|
|
|
PinhâniMania
Tohum
∂üηуα ∂υяѕαηα!
|
 |
« Yanıtla #564 : Mayıs 16, 2008, 09:56:11 ÖS » |
|
Sinan abicim meraba, Öncelikle şunu söylemek istiyorum 2. albüm muhteşem.. Bir kez daha emeklerinize sağlık.. Ve en beğenilen şarkı ankette de belli olduğu gibi " Sevmekten Usanmam ".. gerçekten harika bir şarkı.. Dinlemekten hiç usanmam  Benim merak ettiğim, bu şarkıya klip çekmeyi düşünür müsünüz ? Eğer bu şarkıya değilde, 2. albümden klibini çekmek istediğiniz, belirlediğiniz bir şarkı var mı? Şimdiden teşekkürler  Eğer benzer bir soru sorulduysa kusura bakmayın 
|
|
|
|
|
|
♥ Ben ki Sevmekten Hiç Usanmam.. ♥ « ρϊиңλиϊ » เภคภ∂ığıภ ๓ครคllคг..
|
|
|
|
anıl94
Filiz

p!nh@n1
|
 |
« Yanıtla #565 : Mayıs 16, 2008, 11:54:51 ÖS » |
|
Sinan abicim meraba, Öncelikle şunu söylemek istiyorum 2. albüm muhteşem.. Bir kez daha emeklerinize sağlık.. Ve en beğenilen şarkı ankette de belli olduğu gibi " Sevmekten Usanmam ".. gerçekten harika bir şarkı.. Dinlemekten hiç usanmam  Benim merak ettiğim, bu şarkıya klip çekmeyi düşünür müsünüz ? Eğer bu şarkıya değilde, 2. albümden klibini çekmek istediğiniz, belirlediğiniz bir şarkı var mı? Şimdiden teşekkürler  Eğer benzer bir soru sorulduysa kusura bakmayın  tabiki de kusura bakmayız ama bu soruyu cansu abla sormuştu hatta bu sayfada 
|
|
|
|
|
|
bi düğün bi tören yine başladı aynı şölen..
|
|
|
|
aslı_hamii
Filiz

|
 |
« Yanıtla #566 : Mayıs 17, 2008, 06:24:29 ÖS » |
|
soru soruldu mu her sayfayı okuyamadım sinan abi ama şunu çok merak ediyorum.Kavak yelleri dizisindeki oyuncularla tanışıyor musunuz,çok yakın bir arkadaşlığınız var mı?yoksa sadece filme müzik yapmak mı işiniz  simdiden tesekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SasukeKun
Tohum
|
 |
« Yanıtla #567 : Mayıs 17, 2008, 07:00:44 ÖS » |
|
sinan abimiz hiç yalnız kaldığında düşündüğün oluyor mu "bu yazdığım şarkıları ne aşıklar dinliyordur. ne garip lan.." diye. yani ne bileyim yazdığım bir şarkının milyon kişi tarafından mırıldanmış olması... garibime giderdi bir şekilde. ortak bir lisan çıkarmış gibi... aslında sadece sana değil sorum böyle şarkıları dilden dile dolaşan bütün söz yazarları için. normal bir şeymiş gibi gelmiyordur bence.
ayrıca popüler kültüre boyun eğen arkadaşları da kınadığımı bilesin. arkadaşlarım bile ya diziden ya da şu herkesin cep telefonlarında dolaşan konser kayıtlarından duymuş şarkıları da gelmişler. insan utanır konsere -benim inanılmaz cüzi ücrette bulduğum- albümü almadan gitmeye. "Bir Anda"'nın daha önce çıkmış kaydı olmasa onu bile bilmeyeceklerdi dikkat ettim de. ki zaten "..mevsimler yok mu sandın.." kısmında yine sustu millet. yazık yani böyle güzel bir gruba da destek olmayacaksak...
kolay gelsin & saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz_hp
Tohum
hayat çok güzel
|
 |
« Yanıtla #568 : Mayıs 18, 2008, 01:18:01 ÖÖ » |
|
sinan abi foruma yeni üye oldum .sorulmuş bir soru sorupta rezil olamayayım diye 38 sayfayı da okudum kafamdaki çoğu soru işareti geçti. seni ve pinhÂni yi araştırdıkça araştırasım artıyor ve sevgim artıyor.sesin insanı piskolojik olarak rahatlatıyor sanki seni dinlerken hiçbirşey olmayacakmış gibi geliyor.düğün şarkısını hareketliliğinden, yalandan da olsayı da olumlu bakış açısından dolayı çok seviyorum .acaba ıssız adaya düşsen yanına alçağın şeyler neler olurdu?(bu sorunun sorulmamasına şaşırdım:D) ayrıca şarlıkarınızı konserlerde uzatıp coşturuyorsunuz ya o şekilde bir albüm de yapılamaz mı? cevaplarsan gerçekten çok sevinirim ayrıca çok esprili ve cana yakın birisin(38 sayfadan çıkarılcak sonuçlardan iki tanesi) son alarak yoğun çalışmaların için kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diideem
Tohum
|
 |
« Yanıtla #569 : Mayıs 21, 2008, 01:44:57 ÖS » |
|
Merhaba Sinan. İzmir' deki son 2 konseri de izledim ve ikisi de gerçekten muhteşemdi. 2 konserde de İzmir ile ilgili çok güzel şeyler söyledin ve bu biz İzmirlileri çooooooook mutlu etti  . Gerçekten İzmir'i çok mu seviyorsun? İzmir'de seni bu kadar çok etkileyen şey ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|