|
MaG_6_
|
 |
« : Mayıs 01, 2008, 08:16:09 ÖS » |
|
Dokuz Eylül Üniversitesi
Sağlık Kampüsü Balçova Saat:20.30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glçn
Tohum
gökyüzünde ne çok yıldız var...
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 08:05:56 ÖS » |
|
bir şey öğrenmek istiyorum konser paralı mı ve tam olarak konserin nerde olduğunu söyleyebilir misiniz? Kampüsün yeri neresi acaba=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
consi
Tohum
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2008, 03:23:11 ÖÖ » |
|
İnanın bende bunu merak ediyorum, 9 Eylül İİBF öğrencisiyim. Umarım içeri alınmama gibi bir durumla karşılaşmayız. Yanlış bilmiyorsam 9 Eylül Üni. Hastahanesi'nin hemen yanında. İnciraltı'na giden üst geçitin girişinin oralarda olmalı. Bilen birileri yardımcı olabilirse sevinirim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansu_89
Yetişkin Ağaç

BaŞka TürLü...
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2008, 11:49:12 ÖÖ » |
|
bende bende...
gitmek için elimden ne geliyorsa yapacağım (=
|
|
|
|
|
|
ben kaybettim siz kazandınız (:
|
|
|
|
smurf
Filiz

hayat paradokslarla dolu
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2008, 11:53:59 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bir sorun olmaz gidebilirsiniz gönül rahatlığı ile =D bende geliyorum bi aksilik olmassa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sare
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2008, 08:21:34 ÖS » |
|
10 dk sonra başlıyor heralde bi aksilik olmazsa...umarım foto çekerler...
|
|
|
|
|
|
here comes the rain again...
|
|
|
|
|
MaG_6_
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2008, 11:56:09 ÖS » |
|
Az önce ekşisözlükten okuduğuma göre turnenin en uzun konseri olmuş.Tüm şarkılar ve ayrıyeten sözlerimi geri alamam çalınmış. Bu kısa cümleden sonra da kesinlikle anlıyorum ki İzmir sevdalı canım bunlar =) Yine kaçırdığım ve güzel geçtiğinden emin olduğum bir konser =(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansu_89
Yetişkin Ağaç

BaŞka TürLü...
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2008, 12:32:43 ÖÖ » |
|
offff gidemedim inanamıyorum ya ilk defa bir izmir konserini kaçırdım (işlerim nedeni ile) :s eminim çok güzel geçmiştir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 01:34:35 ÖÖ Gönderen: cansu_89 »
|
|
|
|
|
|
teyze
Filiz

|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2008, 10:36:11 ÖÖ » |
|
Konser çok neşeli geçti. turnenin en uzun konseri olduğu doğru.unutuldular,yalnızlık ve yansın dışında bütün şarkıları çaldılar.sözlerimi geri alamamı buradaki konserlerin nerdeyse tümünde çalıyorlar.daha doğrusu Akın abinin nefis solosu eşliğinde şarkıyı biz söylüyoruz. haftanın sonunda acayip çoştu ortalık. zıp zıp zıpladık sonra Sinan ve Selim de zıplayarak bize eşlik etti. Sinan, Ceyhun'un solosu eşliğinde oynadı. akıl almaz derecede hareketliydik,süperdi. ilk defa gençlerle bir olup hoplayan zıplayan benden daha yaşlıları gördüm ve çok memnun oldum. Ceyhun ilk gittiğimiz Bios konserinde yaptığı şovunu gerçekleştirdi. klarneti çalarken bi parçasını çıkarıp Sinan'a verdi,sonra diğerini sonra bir diğerini. en son minnacık bir parçayla (eminim onun bi adı var ama ne yazıkki bilmiyorum) çaldı. bu sırada Sinan kazoosuyla Ceyhun'la atıştı. daha sonra Akın abi devreye girdi bu defa Sinan, Akın abiyle atıştı.harika bi müzik ziyafeti verdiler. daha ne diyeyim İzmir'deki tüm konserlere katıldığımız için ben çok memnunum. sıkılmadan,bıkmadan ve yılmadan takipteyiz. Onlar İzmir'e sevdalı İzmir de onlara,geçinip gidiyoruz işte.allah bozmasın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2008, 10:40:26 ÖÖ Gönderen: teyze »
|
|
|
|
|
|
cansu_89
Yetişkin Ağaç

BaŞka TürLü...
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2008, 01:43:00 ÖS » |
|
oh oh... teyzede ballandıra ballandıra anlatmış canım çekti (= anlatımında bir şey dikkatimi çekti ceyhun'un solosu eşliğinde sinan'ın oynaması ehehe(= ne yalan söyleyeyim konserde bulunanları çok kıskandım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslı_Pinhani
Tohum
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2008, 02:11:29 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmariachi
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 08:05:43 ÖS » |
|
İzmir'e bekleriz ...  Konserde en sevdiğim şey ''İstanbul'da''nın küçük bir değişime uğramasıdı , o da şu: ''SEVEMİYORSAN İSTANBUL'U BENİM GİBİ KAÇALIM YİNE BALÇOVA'YAAAAAA...'' .Daha neler vardı neler  Evet gerçekten konser MUHTEŞEMDİ!!  Çok eğlendik, hatta hayatımda hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum desem yeridir heralde  Özellikle imza alırken sizinle konuşmaktan çok çok çok memnun oldum  Gerçekten çok mutlu oldum yani... Asla unutamayacağım bir geceydi! En yakın zamanda yine bekleriz... Bu arada bence de İzmir Türkiye'nin en güzel şehri... Eğer buraya yerleşme konusunda ciddiyseniz süper olur  Her zaman bekleriz yani... Hepinizi çok seviyorumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diideem
Tohum
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 15, 2008, 01:08:09 ÖS » |
|
Arkadaşlar anladığım kadarıyla kimse bu konsere doyamamış. Ben de doyamadım. Ama üzülmeyin. 19 Mayıs'da Gündoğdu Meydanı'nda saat:20.45 te Pinhani ve Teoman konseri var. Önce Pinhani çıkacak sahneye. Ayrıntılı bilgi İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi sitesinde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sare
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2008, 01:54:00 ÖS » |
|
Az önce ekşisözlükten okuduğuma göre turnenin en uzun konseri olmuş.Tüm şarkılar ve ayrıyeten sözlerimi geri alamam çalınmış. Bu kısa cümleden sonra da kesinlikle anlıyorum ki İzmir sevdalı canım bunlar =) Yine kaçırdığım ve güzel geçtiğinden emin olduğum bir konser =(
 yazın İzmir'de bi konser olursa kaçırmayayım madem yaf  gerçi yazın çoğu konsere gidicem nerde olursa olsun,bu senenin acısını çıkarmam lazım 
|
|
|
|
|
|
here comes the rain again...
|
|
|
|
deniz_hp
Tohum
hayat çok güzel
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 15, 2008, 05:58:55 ÖS » |
|
gerçekten çok güzel bir konserdi ben de gittim imzalı fotoğraflarını aldım ve de onlarla konuşup biraz canlarından bezdirdim sonrada vbezdirdiğim için üzülüp mail attım umarım affederler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|