Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Barýþarock 2006  (Read 255 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
A?açAdam
Administrator

Email
« on: August 17, 2006, 02:34:43 AM »

Tarih : 27 Aðustos Pazar

Yer : Sarýyer Piknik Alaný / Ýstanbul

Saat : 12:00

Ücret : Konser tümüyle bedelsizdir...

Karþý Festivalde sevgili grubumuz Pinhani de yer almaktadýr... Tüm Pinhani severlere duyurulur...
« Last Edit: August 17, 2006, 12:41:43 PM by AðaçAdam » Logged
Y4s2_3d10
Yetiþkin Aðaç

Email
« Reply #1 on: August 19, 2006, 02:26:32 PM »

orda olucam ama saati biraz haksýz gelmedi deðil hani ???
« Last Edit: August 19, 2006, 02:30:52 PM by AðaçAdam » Logged
ece
Tohum
*

Email
« Reply #2 on: September 16, 2006, 02:23:22 AM »

ben de barisarocktaydim ve gercekten pinhaninin ciktigi saatte hava inanilmaz sicakti. baska gruplardan da su atmalari istenmisti ama cogu orali bile olmamisti ama pinhaniden su istediginde seyirci, sinan sahnedeki neredeyse tum su siselerini bizlere atti. bu tavirlari gercekten herkesin cok hosuna gitti.
ankara nefes'teki konserden sonra akin abiyle ve sinanla konustugumda onlar da barisarockta bir takim organizasyon sorunlari oldugunu soylediler, buna uzuldum cunku pinhaniyi dinlemek icin cok guzel bir firsatti barisarock, umarim yeniden cikarlar.
A?açAdam
Administrator

Email
« Reply #3 on: September 16, 2006, 03:00:46 AM »

ben de barisarocktaydim ve gercekten pinhaninin ciktigi saatte hava inanilmaz sicakti. baska gruplardan da su atmalari istenmisti ama cogu orali bile olmamisti ama pinhaniden su istediginde seyirci, sinan sahnedeki neredeyse tum su siselerini bizlere atti. bu tavirlari gercekten herkesin cok hosuna gitti.
ankara nefes'teki konserden sonra akin abiyle ve sinanla konustugumda onlar da barisarockta bir takim organizasyon sorunlari oldugunu soylediler, buna uzuldum cunku pinhaniyi dinlemek icin cok guzel bir firsatti barisarock, umarim yeniden cikarlar.

Evet tüm bunlarý bende hatýrladým.. ;)
Yine de barýþarockta çok güzeldi..
oyakedi
Tohum
*

Email
« Reply #4 on: September 16, 2006, 06:49:58 AM »

barisarock yaklastiginda gruplara bakmistim ve pinhani'yi gorunce cok sevindim tamam gidiyorum dedim. hava cok sicakti tuvalet kuyruklari herkesi bezdirmisti ve pazar oglene kadar dayanip o sicakta konser alaninda durabilen kucuk grup muhtemelen pinhani icin orda olan insanlardi.
sahneye 1 saat gec ciktilar diye o kadar korktum ki :) yoksa cikmiycaklar mi yoksa iptal mi oldu diye arkadaslarimin basinin etini yedim :)
neyse sonunda ciktilar kisa da olsa guzel bir konserdi. atilan sular sayesinde ayakta kalmayi basardik :))
Pages: [1]
  Print  

Jump to: